Brandporte

Myporte 1-og 2 fløjede brandsikre stålskydeporte leveres i alle størrelser og tilpasses din virksomhed individuelle ønsker og behov. De 2 fløjede stålskydeporte kan leveres med lige- eller uligedelte portfløje og som teleskopporte.

Brandport med røgdetektor og ABDL

Vores brandporte kan leveres med eller uden gennemgangsdør og til installation på selvbærende konstruktion, hvis væggen ikke kan bære porten.

For 1- og 2-fløjede brandporte eksisterer der en maksimal størrelse for godkendt DS mærkning i bredde og højde 4800 x 3600 mm (BS60). Større porte kan leveres, men de skal godkendes af den stedlige brandmyndighed.

Vores brandporte er som standard fremstillet i aluzink stålplader, men vi tilbyder også efterbehandling af overfladen, så virksomheden har mulighed for at designe det ydre efter behov. Brandporte kan også leveres i rustfrit stål eller andre pladetyper. 

Brandporte

Brandsikre skydeporte BS 60/120 er konstrueret og godkendt i henhold til gældende normer, er under produktionskontrol fra DBI (Dansk Brandteknisk Institut) og kan leveres, så de opfylder de højeste brandkrav (EI2 60 efter CE 16034)

Som extra udstyr kan Myporte også levere og montere åbningsautomatik, ABDL-anlæg/røgdetektorautomatik.