Blændelgardiner

Bændelgardiner anvendes mod træk, støv, støj, varme- eller kuldetab og muliggør desuden en uhindret transport. Bændelgardinerne er fremstillet i PVC og kan leveres med universalskinne til montage foran døråbninger, i døråbninger eller de monteres skydebare. Vi har manuelle som automatisk kørende bændelgardiner.

Bændelgardin

Hvis det ikke er muligt at isætte døre eller porte er bændelgardinerne et godt alternativ til at lukke smalle eller større vægåbninger. Gardinerne er isolerende, men vi kan også levere en koldresistent udgave til køl/frysere.

Bændelgardin

Bændelgardinerne kan leveres i standardstørrelser eller efter mål uden lange leveringstider. Vi har flere specialmodeller til brug i køl/frys, lager, landbrug og industri. Gardinet er nemt og hurtigt at montere, og bændlerne kan tages ned enkeltvis på få sekunder for rengøring eller udskiftning.  

Bændelgardin

Bændelgardinerne er godkendte til fødevareindustrien. Montage af bændelgardiner giver lave omkostninger til vedligeholdelse og reparation grundet deres særdeles robuste konstruktion.